Nuuksio-Seuran jäseneksi liittyminen

Lähetä nimesi, osoitteesi ja sähköpostitietosi osoitteella:

liity@nuuksio-seura.fi

Liitämme sinut samalla Nuuksio-seuran sähköpostilistalle. Sen kautta saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja seuran toiminnasta.

Seuran jäsenet perheenjäsenineen ovat oikeutettuja osallistumaan harrastustoimintaamme.

Seuran jäsenmaksu on 10 euroa/talous. Se maksetaan Nuuksio-seuran Aktia-pankissa olevalle tilille FI7540554720089141. Lisää viestikentään nimesi ja osoitteesi.

Jäsenedut

Espoon omakotiyhdistysten keskusjärjestön (EOK) jäsenkortti jaetaan kaikille maksaneille jäsenille. Se oikeuttaa vuosina 2015-2017 seuraaviin jäsenetuihin:

COPY SHOP OY. Mankkaalla toimiva kopiointiin ja digitaaliseen tulostukseen erikoistunut palveluyritys. Käytössä on laitteistoa tulostus- ja kopiokoneista aina jälkikäsittelylaitteisiin. EOK:n jäsenkortilla 10 %:n alennus.

OP-PUU on puurakentamisen osaamiseen erikoistunut puutavara- ja rakennustarvikeliike. Yritys myöntää EOK:n jäsenyhdistysten jäsenille 15-20% alennusta normaalihintaisista tuotteista. www.op-puu.fi

STARK. Espoon Starkin rakentajanpalvelusta EOK:n kortilla saa ilmaisen Stark-kortin, jolla saa alennukset suoraan kaikista normaalihintaisista tuotteista. Edut ovat voimassa koko maassa.

VÄRISILMÄ ESPOO MUURALA myöntää alennuksia tuoteryhmästä riippuen. www.varisilmatoolo.fi

ILMALINJA OY. Pientalojen ilmanvaihtokanavien puhdistus -10 %
Pientalojen ilmanvaihtokoneiden suodattimet – 10 %, www.ilmalinja.fi

RAKSYSTEMS ANTICIMEX myöntää EOK:n jäsenyhdistysten jäsenille 6 % alennuksen normaalihintaisista kuntotarkastuksista ja kosteusmittauksista.

Oksasilppuri ja klapikone lainattavissa: Timo Rauhanen 040 3045556.

HUOM! ALLA OLEVA LIITTYMISLOMAKE EI OLE TOIMINNASSA!

Liittymislomake

Nimi: