Harrastustoiminta

LASTEN LIIKUNTAKERHON

Yhteys: heikki.kiili@folkhalsan.fi

KUNTOLENTOPALLOILUA NUORILLE JA AIKUISILLE

Koulumestarin koululla maanantaisin klo 19.00 - 21.00.

Haluatko pelailla lentistä mukavassa seurassa nuorten ja aikuisten yhteisellä vuorolla? Tervetuloa mukaan! Lisätiedot Riitta Metsäkoivu p. 0407224424

Zumbaa sunnuntaisin klo 17.30-18.30 Honkamajalla.

Lisätietoja: Sirpa Skog-Niemikallio p. 040-5932330.

Nuorteniltoihin ja lastenkerhoon kaivataan vetäjiä!

Näytelmäkerhon tapahtumat

Nuuksio-Seuran teatterikerhon ensimmäinen näytelmä "Kissa ulos" oli menestys. Sitä esitettiin vuonna 2002 seuran omissa iltamissa, Kaunialan sotavammasairaalassa, Kuusikodissa, Aurorakodissa, Karjalohjan Puujärvipäivillä, Lohjansaareen Nuorisoseuran iltamissa ja Volsin vanhainkodissa Kirkkonummella.

"Ohimoleikkaus" sai ensi-iltansa syysiltamissa 18.10.2003 ja myös vierailuesityksiä on ollut, mm. ministeri Veikko Helteen 90-vuotispäivillä Vihdissä.

Seuran 75-vuotisjuhliin 8.10.2004 valmistui uusi näytelmä "Kirje ja Korvapuusti", jonka on erityisesti Nuuksio-Seuralle kirjoittanut kirjailija Kalle Isokallio. Teatterikerho oli nytkin kiertueella vanhainkodeissa ja sairaaloissa.

Lokakuun 2005 iltamissa sai ensiesityksensä teatterikerhon uusin näytelmä "Hölmöläistarinoita". Kaudella 2006 tuli ensi-iltaan Inkeri Kilpisen "Hiiri tarjottimella". Näytelmää esitettiin myös pääkaupunkiseudun sairaaloissa ja vanhainkodeissa.

Teatterikerho piti hengähdystaukoa pari vuotta, mutta tämä aika käytettiin hyödyksi hakemalla konkreettista oppia seuran järjetämillä teatteriretkillä. Kaikkein tehokkainta vierihoitoa saatin kuitenkin kesällä 2008, jolloin Espoon kaupunginteatteri esitti Honkamajalla Heikki Ylikankaan näytelmää Histan häät.

Honkamajan näyttämö esirippuineen on nyt palautettu alkuperäiseen asuunsa. Teatterikerho toi ensi-iltaan uuden "Holmöläiset"-produktionsa seuran 85-vuotisjuhlissa lokakuussa 2014. Ohjauksesta vastasi Ville Virkkunen.